Tuesday, January 26, 2016

Giant Cookies - Crunchy Chocolate Giant Cookies & Crunchy Black Choco Giant Cookies


Alhamdulillah dengan izin Allah SWT saya berjaya menginovasikan salah satu produk laku keras saya untuk di jadikan sebagai doorgift dengan harga mampu milik. Memperkenalkan Premium Crunchy Black Choco Giant Cookies & Premium Crunchy Chocolate Giant Cookies. kalau dah nama premium guna bahan premium la...salah satu bahan utama yang saya guna adalah Anchor Butter ..jadi paham2 sajalah harga butter tu berapa yer..Saiz memang besar....antara cookies yang sangat mendapat tempat di hati peminat cookies...cuma kali ni saya buat saiz besar...saiznyer lebih kurang besar saiz permukaan MUG yang kita minum....bukan saiz sebesar cookies mcm kat Subway tu yer...kalau besar tu dengan harga yang saya offer ni...rasanya modal pun x lepas...ekekekekeke.....

Harga : RM 2/pc (best buy)
.berminat boleh la sms/call saya di talian 0102410101 (Zila)...
#giantcookies #doorgiftmurah #cookiessedap #shahalam #subangperdana #puchong #bazarpaknil 











Ni la saiz lebih kurang..besar kan...in shaa allah sedap!..anak saya agak cerewet bab makan...selalu komplen..tapi yang ni dia suka sangat...siap suruh buatkan untuk kawan2



Individual packing mcm ni yer. Buh dalam plastik ajer


Yang siap2 pack ni saya buat khas untuk kakak ipar saya yang melangsungkan majlis perkahwinan di Bagan Serai baru2 ini



Crunchy Chocolate Giant Cookies. Harga pengenalan/promosi rm 1/pc. Sah sehingga 15/3/2016. Selepas dari tarikh tersebut harga kembali kepada harga asal iaitu rm 1.50/pc. 


Yang ni 2pcs/pack. Crunchy Chocolate Giant Cookies. Harga pengenalan/promosi rm 2/pack. Sah sehingga 15/3/2016. Selepas dari tarikh tersebut harga kembali kepada harga asal iaitu rm 3.00/pack. 







Crunchy Chocolate Giant Cookies with deco. Harga pengenalan/promosi rm 1.50/pc. Sah sehingga 15/3/2016. Selepas dari tarikh tersebut harga kembali kepada harga asal iaitu rm 2/pc. 

Testimoni dari salah seorang customer kami yang sempat saya snap sebelum phone saya innalillah....adoi! duit habis ke phone ajer......


24/5/2016 - tempahan dan juga sampel cookies raya

8/12/2016 - tempahan dari Fara Jiran sebelah untuk majlis Family Day

No comments:

Post a Comment