Saturday, December 31, 2011

Door Gift - take out box

 New take out box in the house!..Saiz L dan saiz M..kena order dulu yer...sbb saya x simpan stok....minimum order 100 pcs..saya x jual box...pakej saya siap deco. saiz S rm 1.80/pc. Saiz M rm 2/pc

 Saiz L : Tinggi 11 cm, Lebar tapak : 7.5cm x 9.5cm, lebar atas 12cm x 9.5 cm




yang ni M size - ada window just nice nak letak jar tu kat dalam..
Saiz : Tinggi 8 cm, lebar tapak bawah : 6.5 cm x 6.5 cm, lebar atas 9cm x 9cm
Saiz Jar : Tinggi 6 cm dan diameter 7.5 cm






Take out box - package: paper bag with deco, 1 pc of choc chip muffin and 2 pcs of giant cookies - rm 5.00

Ridz One Cookies (home made cookies)


2 pcs Giant cookies with wrapper - home made cookies and handmade wrappers - RM 3.50

100 pcs cookies - on the spot order kakak ni....dia nak yang lain..tp di sebabkan time constraint....dan kendurinyer di Terengganu..so ini ajer la yang dapat kami sediakan. Kak Annez Kuala Terengganu - rm 1.50




100 pcs cookies with wrapper, Beruas Perak. RM 1.80 each. 200 pcs ke atas rm 1.70
Special request Cik Raff Loren, jiran sebelah...yang dua kecik order utk hari guru

Teachers Day Special - Cookies yang cantik di wrap di dalam tin dan di sertakan dengan madah kata2 khas buat cikgu2 tersayang

Teachers Day Special - first batch - sebahagian dari 30 bekas yang siap di tempah oleh Puan Masriza dan Puan Siti Hajar

Special request - CIk ita


300 pcs cookies for Majlis Persandingan Puan Zai Ism - Muar Johor (May 2012)



DIY package - for Hari Guru, 100 pcs - Cikgu Azatul Johor Bharu..yang ni courier guna gedex bagi memastikan cookies x rosak dalam perjalanan...alhamdulillah menurut si penerima...selamat semuanya

50 pcs cookies with wrapper and stickers - Sharifah Edan Effa Pulau Pinang. RM 2.00 with sticker. 
500 pcs for a door gift - yang ni customer nak letak dalam paper bag...just nak tambah koleksi gift. Mas Kelantan



untuk para jemaah marhaban. 12 keping cookies dalam tin.Puan Mas Jalan Kelang Lama


for a wedding gift - lain dari yang biasa - mempelai di Negeri Sembilan




Cookies sebagai gift. Ana, Shah Alam. Tin x di deko. She wants the gifts looks formal but elegant. Paper bag ni limited edition. Only 10 left.




Yang ni penerimanyer lelaki..so x leh la nak deko sweet2..guna ler itam....ganteng gitewwww



Tempahan dari Cikgu Gee...








tin empat segi untuk cookies. yang ni sesuai la tok sesapa yang nak bg gift kat org.




siap dah wrapper..




DIY cookies..dah siap untuk di terbangkan ke UUM Sintok Kedah- 335 pcs for Annual Law Dinner. kita hantar guna Skynet















Tempahan dari CIk Sarah Hadi - Shah Alam..untuk rakan2 yang akan di tinggalkan ..dia dapat better offer. Siap ada kad Thank You lagi






cookies di dalam tin - ada 16 kpg di dalam. ketinggian 15cm. diameter 9cm. yang ni sesuai untuk di jadikan sebagai buah tangan/hamper. Harga rm 30 - rm 35. bergantung kepada bahan dekorasi

50 pcs cookies with wrapper. sempena majlis Akikah.yang ni dia nak bg untuk org marhaban..Puteri Kota Damansara




dah siap....50 pieces 


Paker 2 keping choc chip cookies dengan wrapper dan off white paper bag - rm 4.50.
Kalau cookies tuh x nak wrapper cuma letak dalam plastik ajer pun boleh..




special edition - di bungkus dengan wrapper dari memory lane..so harganye pun agak mahal sket la...dari wrapper biasa...hehe




Almond Chunky cookies


special edition - 12 pieces dalam satu balang. rm 9.00


special edition - ada yang request nak jd agent...kalau sesapa berminat nak jd agent sgt2 di alu2 kan....7 pieces choc chip cookies dalam pack - rm 10.00








200 pieces of ridz one cookies - ordered from encik Alimuddin. Harga rm 2.00 



back side -


Special edition - 50 pieces of ridz one cookies with wrapper and ribbon.. (Ribbon from SSF)


400 pieces of choc chip cookies with wrappers - ordered from Cik Sara


home made cookies yang ala2 famos amos tuh..hehe. saiz cookies ni agak besar . sebesar tutup bekas dadih tuh...lebih kurang tu la besarnyer. bagi yang berminat untuk membeli cookies sahaja. harga sekilo adalah rm 65.00. Saiz cookies ni agak besar.
















RM 1.80 each. Jika tempahan di bawah 100 pcs, harga adalah rm 2/pc. ini adalah kerana...harga sticker akan jauh lebih mahal jika dalam kuantiti yang sedikit


ini adalah cookies yang telah di bungkus dengan plastik sebelun di balut dengan wrapper.


Ini adalah DIY (do it your self wrapper)

Kami memperkenalkan konsep DIY bagi mereka yang ingin mendeko sendiri cookies ini. Kami hanya membekalkan cookies yang siap di bungkus di dalam plastik dan jugak wrapper paper. Jika ingin mendapatkan wrapper yang berwarna putih kami juga ada menyediakan ivory paper dan ianya agak mahal berbanding harga color wrapper. Home made cookies and wrappers are all handmade.
nampak macam mahal sket cookies ni..sebab dia besar dan penuh dengan choc chip dan badam kisar.....wow mabeles!!My personal opinion, cookies dan wrapper jer dah cukup sebab nanti kalau di deko bagai org buang jgk akhirnye. but it's up to you...hehe..saya cuma tukang buat ajer....sbb saya lebih mengutamakan keuntungan pelanggan dan jugak cuba mengelakkan pembaziran bagi pihak pembeli