Monday, January 30, 2012

Sticker, logo, TQ tag

Syarat2 untuk membuat tempahan sticker:- 
a) Minima tempahan adalah 200 pcs. Jika tempahan kurang dari jumlah minima, harga adalah berbeza dari 200 pcs dan ke atas.
b) Harga adalah bergantung kepada saiz (1.5 inch, 2 inch, 2.5 inch, 3 inch) , kuantiti sticker dan bentuk sticker (bulat, petak, renda dan sebagainya). 
c) Tempahan awal adalah di galakkan.
d) Tempahan hendaklah di buat paling lewat dalam masa 2 minggu dari tarikh penghantaran.
e) Caj rm 5 di kenakan untuk setiap design yang sedia ada (ready made design). Hanya boleh tukar warna dan perkataan sahaja.
kak Rai Putrajaya - Bentuk Vintage saiz 3.5inch

Tag untuk majlis Biotech Empire Night - UM

Tempahan dari kak Tini...repeat order.

1000 pcs sticker tempahan dari SPHOPS untuk majlis amal sempena bulan ramadhan yang mulia


Stiker khas kami sempena bulan ramadhan ini...



Sticker for Hari Guru

 300 pcs ready made sticker - tempahan dari Erniza

200 pcs ready made sticker design tempahan dari Erniza

Tag



600 pcs stickers with a theme color white/plum


200 pcs tempahan dari Dayang Sabah...customer ni tempah paper bag with deco


budget sticker - minimum order 5 sheets. potong sendiri

 600 pcs stickers sekali deko


 200 pcs stickers - customer order siap dengan pakej..

 100 pcs tq tag - farhana terengganu

200 pcs stickers - farhana terengganu..design ni x leh amik..customer punya ..dia design sendiri



 150 pcs untuk letak atas jar - tempahan dari sahabat baik saya Rina

Khas buat anakanda - sempena sambutan hari lahir ke 6

Sticker for goodie bag majlis akikah..Muhamad Harith Ryan di Neger Sembilan


budget sticker - saiz 1.5 inch. 60 pcs/sheet. potong sendiri. minima tempahan 5 sheet. rm 8/sheet


Theme color - lilac/turquoise



Theme color - pink, grey, purple

 Sticker for birthday - Naufal . saiz 2 inch

Inilah sticker baru Ridz One Stop Centre....cantik x???

Sticker for Hari Raya. saiz 2 inch

.
Sticker untuk di tampal pada take out box...




Uitm Puncak Perdana - for Graduation Day. ni nak letak pada coklat









300 pcs TQ tag for VIP door gift.....yang ni letak dekat cookies jar..


 Sticker sempena majlis perkahwinan sepupu saya di Padang Lebar, Batu Kikir Negeri Sembilan.



Design ni customer yang bagi....sempena Majlis Kenangan Dari Malam Sayembara...KUIZ Bangi..tempahan dari Najihah...sticker ni akan di tampal pada paper bag...



 200 pcs akikah sticker ordered by Syima Shah Alam

550 pcs wedding sticker ordered by Nurul
 300 pcs sticker ordered by Kak Zakiah dari Langkawi...yang ni lupa plak nak snap gambo..kesudahnyer ini ajer ler sampel nyer...
 210 pcs sticker potong sendiri ordered by Reen Salleh..

Economy package - Puan Rodziah Damansara Damai

Sticker dari Batrisya Home Made - Perlis
sticker juga dari Tajwati Collection
Tempahan logo dari Tajwati Collection
Tempahan logo dari Eyza Collection's N Shops...

1000 pcs - Ain, Pasir Mas Kelantan




Puan Su,1000 pcs budget sticker Puncak Alam - ni istimewa sket pengantinnyer

TQ Tag - 210 pcs, amy suhana puncak alam. yang ni saiz 1.5 inch.

Budget corner - 150 pcs per sheet...dengan harga serendah rm 8 sahaja...saiz panjang 4 cm, lebar 2 cm tp ni kena potong cendiri...hik hik hik.

600 pcs sticker design by the owner - Aini Farhana Tanjung Malim

NI dah siap tampal kat cookies....
Umaira - 800 pcs sticker, Masai Johor
350 pcs stickers for wedding - ni design hak milik terpelihara..hehe



120 pcs stickers - Ika




210 pcs round stickers ordered from Kak Neeza..














300 pcs - Nurul Jalan Kelang Lama




600 pcs - Ieda Seri Kembangan.




tadaaa - ini la sticker ridz one stop centre yang baru...saiz 2 inci




500 pcs personalized stickers - tuan punya nak yang simple..sbb ni x der cutter, so kena potong sendiri..mak aiii runcing jari memotongnyer...sib baik ada jiran yang membantu..thanks k ida...




120 pcs sticker Majlis Kesyukuran dan Cukur Jambul - Nailah Fuaddin Shah Alam




Shawl Kami - Kuala Terengganu




Diana - KJ (diameter 5cm/2 inci)




mcm2 design ada


sarah hadi - Machang




Shawl Kami - Kuala Terengganu

Will update the price soon -

5 comments:

  1. nak tanya kalau nak tempah budget sticker tu berapa?

    ReplyDelete
  2. Saya nak buat tempahan sticker untuk majlis cukur jambul anak dlm 2oo keping berapa budgetnya

    ReplyDelete
  3. Miss kedai u di mana ye..saya di tg malim

    ReplyDelete