Friday, April 15, 2016

muslin bag@beg uncang

Terbaru dari kami...muslin bag@beg uncang..nak beg sahaja pun boleh. Saiz yang di dalam gambar adalah 17cm x 20cm. Harga rm 3.50. minimum order 100. Untuk yang siap pakej (siap isi dalam) harga adalah bergantung kepada isi beg, kuantiti, dan design..

Berminat boleh whatsapp saya di talian 0102410101 (Zila)

#muslinbag #beguncang #kawin #gift #weddinggift #giftmurah #bazarpaknil #subangperdana #shahalam #sungaibuloh #majalahpengantin #pengantin




Oleh kerana hari guru dah dekat...and saya pasti mesti parents dah pening nak carik apa...nah! muslin bag ni...sesuai sangat bg cikgu cikgi..mesti dorang suka kalau dapat nie






















terima kasih kepada semua yang telah membuat tempahan beg uncang sempena hari guru 2016


Tempahan uncang sempena ramadhan yang bakal menjelma..dari Puan Noorza..terima kasih byk2 puan...puan ni customer tetap saya...dia memang selalu support business saya





Untuk anakanda tercinta...asalnya dia nak buat sendiri utk cikgu..tp sebab saya nak cepat...saya katakan pada dia saya buatkan untuk dia...walaupun dia x berapa setuju...tu anak saya! hehe..dia suka hasilkan sesuatu dengan sendiri....



yang ni sambutan hari guru untuk sekolah kebangsaan...sebab saya x dan nak buat fancy cookies...



Thursday, April 7, 2016

Ramadhan Gift 2016 - VALUE for money concept

Ramadhan dah x lama lagi...seperti biasa saya sediakan pakej yang berkonsepkan 'VALUE FOR MONEY' ..yang mana tahun ni saya keluarkan gift di dalam jar dan uncang@muslin bag. Isi dalam jar boleh makan, jar boleh guna dan uncang boleh guna..TIADA PEMBAZIRAN disitu!!!! boleh print nama company di atas muslin bag dan tempahan minima adalah 50 unit. ..yang ni kena order awal sebab nak print muslin bag@beg uncang tu yer...kalau ada yang berkenan nak hamper boleh juga tapi tahun ni memang x der sampel..berminat boleh pm page ni atau whatsapp saya 0102410101.

#ramadhangift #minihamper #hamper #datesgift #cookiesgift #shahalam #subangperdana #ampang #bangi #putrajaya




 Premium cookies in jar with muslin bag (beg uncang). Boleh print nama company atau nama sendiri atas beg tu. 3 top sale cookies yang boleh pilih (choc chip, black choco dan cornflakes & coconut drop) Tempahan minima 50unit. Harga rm 25.00

Mariami Dates, Dried Mixed Fruits, muxed jumbo raisin in jar with muslin bag (beg uncang). Boleh print nama company atau nama sendiri atas beg tu. Tempahan minima 50unit. Harga rm 45.00




Mariyami Dates, Dried Mixed Fruits, Jumbo mixed Raisins in box with deco- RM 25.00




 package rm 45. Premium datee, premium dried mixed fruits in jar with muslin bag. Bag size 17cm x 20cm


all premium ya...


Bekas ni boleh isi kurma dan dried fruits..harga mengikut budget dan isi di dalam bekas.


 RM 25.00 - Premium Mariami Dates & premium dried apricot


 RM 90.00 - 3 types of cookies, windows MDF box and decoration


RM 150.00 - Palermo antioxidant juice, pomegranate 1000ml, Sahara Natural pure honey 250gm, rose tea (60gm), Hayat Extra Virgin Oil (250ml), open item


 RM 120.00











  RM 6.00/pc - minimum order 50pcs





 250pcs cookies in jar tempahan dari Hafiza, Legasi perniagaan sos cili tersohor di Kelantan Mh Mohd. Terima kasih banyak2 yer




20 pax hamper bajet rm 100 tempahan dari Puan Hayati,



 200 unit premium dates in jar with deco ..tempahan dari Cikgu Salawati Semenyih. RM 9.50/unit