Sunday, May 7, 2017

tempahan tahun 2017 yang sempat di upload

5/5/2017. tempahan fruit tart 1,025 pcs dari Kapten Razlan, Kapten ni is one of my loyal customer. Selalu repeat order. Kalau ada produk baru dia mesti cuba. Terima kasih banyak banyak selalu support bisnes kami.




Friday, April 28, 2017

Ramadhan Gift dan Hamper Raya 2017


Assalamualaikum semua. Ramadhan dah tak lama lagi kan. Mesti ramai yang pakat pakat nak cari ramadhan gift dan hamper untuk nak bagi client dan staff staff kan, Ok tahun ni kami menawarkan lebih banyak lagi pilihan untuk customer customer tersayang. Macam macam ada. Ada kurma, cookies, sambal ikan bilis, serunding, acar buah, kerepek dan macam macam lagi. Mesti suka nau nau yang terima gift dan hamper tu khensss. gambar akan di upload dari masa ke semasa. Kalau ada bajet sendiri pun ok. Kami boleh sediakan. Tapi budget tu biar la realistik yer sebab tahun 2017 ni semua barang naik. Tak tau bila turunnya. Boleh juga follow our IG @ridzone_cookies

ok bagi yang berminat untuk mendapatkan ramadhan gift dan hamper dari kami boleh ler whatsapp saya 010-2410101. 

#hamper #hamperraya #ramadhangift #ramadhangift2017 #hamperraya2017 #malaysia #bazaarpaknil #basket #gift #HariRayaHamper #AidilfitriHamper #OccasionHamper #FestiveHamper #RamadhanGifts #hampermurah #madebyorder #cenderahati #hampers #raya#corporatehamper #doorgiftmalaysia #celebration #bazaarpaknil #aurainsta #instafamous #igmashup #igonline #igonlineshopping #serunding #serundingdaging #kurma #serundingayam #acarbuah #acarbuahsedap #premiumcookies #cookiessedap #chocchipcookies #pariscookies #semperit #kerepek #sambalikanbilin








 Saiz bekas 4.5 inch panjang  x 2 inch lebar dan 1 inch tinggi. Boleh muat dalam 10bj kurma. RM 15 (Kurma Mariami Gred A)

  Homemade Acar Buah -150gm


500gm/RM 20



























Monday, March 27, 2017

Sambal hitam pahang dan sambal kantan

Sambal hitam Pahang dan sambal kantan yang di datangkan khas dari Pahang. Bagi peminat sambal sambal ni boleh dapatkan dari kami yer.

Nak order whatsapp 0102410101
#sambalhitampahang
#sambalkantan
#subangperdana
#shahalam #bazarpaknil #bazarpaaknil #foodorgasm #makanan #sambal #sambalsedap #sambalmerecik #sambalpedas #sambalbelimbing #shahalam #subang2 #shahalamresident #ridzonestopcentre #ridzonelittleoven #malaysia #foodmalaysia #selangor #kuantan #pahang #johor #jdt #uia #uiam #uitm #jdt #sambalsubangperdana #subangbistari




RM 15/pack (150gm)


RM 14/pack (100gm). Kantan sedikit mahal sebab harga kantan mahal,

 Hampir penuh satu beg IKEA tu untuk tempahan online sahaja, yang bekas bekas tu untuk COD. Yang pagi tadi punya batch tak sempat nak snap dah kena bawak.








Cadangan pemakanan, Wholemeal bread makan dengan sambal kantan dan sambal pahang. Kapit dua dan makan, memang kenyang, ni saya buatkan bekal untuk bos dengan harapan dia kenyang la kat opis tu nanti


Sunday, March 19, 2017

Tempahan kueh raya, dendeng, sambal 2017

Assalamualaikum, hi visitors, 

Puasa and raya is around the corner. Dah ganti puasa ke belum untuk cik kak cik kak semua? Cik abe pun kalau ada yang ter miss tahun lepas kena la ganti yer.

Ok untuk tahun ini kami menawarkan beberapa jenis kueh seperti cookies, semperit lavender, maruku royal, tart nenas bentuk buah buahan, dahan rapuh dendeng, dan sambal untuk tempahan  bagi musim ramadhan dan aidilfitri, Kalau berminat kena tempah awal k. Sebab saya dapat offer supply cookies ke kedai hamper dan juga beberapa jabatan kementerian di Malaysia.

untuk maklumat lanjut boleh terus menghubungi saya di talian 0102410101

#cookiesraya #raya2017 #ridzonestopcentre #bazarpaknil #bazaarpaknil #cookiespremium #cookieshamper #ramadhangift #dahanrapuh #shahalam #subangperdana #selangor #pahang #jdt #kuehraya #



 
Harga - RM 24/300gm

 Harga : RM 30/biji

 Harga: RM 48/500 gm (harga tidak termasuk kos penghantaran)

 Harga: RM 15/+-300gm

 Harga: RM 26/50 biji

 Harga: RM 15/120gm