Monday, March 27, 2017

Sambal hitam pahang dan sambal kantan

Sambal hitam Pahang dan sambal kantan yang di datangkan khas dari Pahang. Bagi peminat sambal sambal ni boleh dapatkan dari kami yer.

Nak order whatsapp 0102410101
#sambalhitampahang
#sambalkantan
#subangperdana
#shahalam #bazarpaknil #bazarpaaknil #foodorgasm #makanan #sambal #sambalsedap #sambalmerecik #sambalpedas #sambalbelimbing #shahalam #subang2 #shahalamresident #ridzonestopcentre #ridzonelittleoven #malaysia #foodmalaysia #selangor #kuantan #pahang #johor #jdt #uia #uiam #uitm




RM 15/pack (150gm)


RM 14/pack (100gm). Kantan sedikit mahal sebab harga kantan mahal,

 Hampir penuh satu beg IKEA tu untuk tempahan online sahaja, yang bekas bekas tu untuk COD. Yang pagi tadi punya batch tak sempat nak snap dah kena bawak.








Cadangan pemakanan, Wholemeal bread makan dengan sambal kantan dan sambal pahang. Kapit dua dan makan, memang kenyang, ni saya buatkan bekal untuk bos dengan harapan dia kenyang la kat opis tu nanti


Sunday, March 19, 2017

Tempahan kueh raya, dendeng, sambal 2017

Assalamualaikum, hi visitors, 

Puasa and raya is around the corner. Dah ganti puasa ke belum untuk cik kak cik kak semua? Cik abe pun kalau ada yang ter miss tahun lepas kena la ganti yer.

Ok untuk tahun ini kami menawarkan beberapa jenis kueh seperti cookies, semperit lavender, maruku royal, tart nenas bentuk buah buahan, dahan rapuh dendeng, dan sambal untuk tempahan  bagi musim ramadhan dan aidilfitri, Kalau berminat kena tempah awal k. Sebab saya dapat offer supply cookies ke kedai hamper dan juga beberapa jabatan kementerian di Malaysia.

untuk maklumat lanjut boleh terus menghubungi saya di talian 0102410101

#cookiesraya #raya2017 #ridzonestopcentre #bazarpaknil #bazaarpaknil #cookiespremium #cookieshamper #ramadhangift #dahanrapuh #shahalam #subangperdana #selangor #pahang #jdt #kuehraya #



 
Harga - RM 24/300gm

 Harga : RM 30/biji

 Harga: RM 48/500 gm (harga tidak termasuk kos penghantaran)

 Harga: RM 15/+-300gm

 Harga: RM 26/50 biji

 Harga: RM 15/120gm


Wednesday, March 15, 2017

Kotak untuk shawl dan baju - ready made stock

Hai, raya dah nak dekat. mesti permintaan untuk shawl baju dan sebagainya tu tinggi, Ok di sini kami tawarkan kotak khas untuk shawl, baju dan yang sesuai dengannya. Tiada MOQ sebab ready made stock. 

Boleh whatsapp saya di talian 0102410101

 Shipping D Cut Box
Sesuai untuk isi baju, shawl dan sebagainya. 
Harga : RM 2.80


Shawl box
250 x 250x50mm
Glossy black : RM 2,80
Pure White : RM 2.20


Bubble Wrap. Harga terbaik di pasaran


#kotak #readymadebox #kotakshawl #kotakbaju #kotakmurah #shahalam #subangperdana #selangor #pahang #kuantan #johorbharu #jdt #kotakpos #kotakcantik #bazarpaknil #bazaarpaknil #subangbistari

Wednesday, March 1, 2017

Super Rich Puteri Vanilla - rahsia kejelitaan wanita

Apa yang best sangat pasal SPV ni? Tanya saya masa mula mula di perkenalkan dengan SPV. Maklumlah kita dah ada produk yang kita biasa guna sendiri.

Best sangat sangat dear katanya.
 Dalam SPV ada: -
* MANJAKANI berfungsi untuk ketatkan miss V, atasi keputihan, senggugut

*PUERARIA MIRIFICAberfungsi membesar dan menganjalkan breast

* KOLAGEN IKAN KOD LAUT DALAM untuk mencantikkan kuku, kulit, rambut, kesannya berganda ganda hebat dan pantas dari kolagen biasa

* VITAMIN C, EKSTRAK MANGGIS, TOMATO, DELIMA untuk buang toksin dalam badan dan mencerahkan kulit

* EKSTRAK BIJI ANGGUR, APRIKOT, DURIAN BELANDA untuk mengelakkan kanser, terutamanya kanser payudara dan kanser serviks (kanser adalah pembunuh utama wanita dalam diam)

* SUSU KAMBING untuk mengelakkan penyakit kuning serta menguatkan sistem imunisasi tubuh pada bayi yang bf mommy, menyeimbangkan kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah, melancarkan sistem penghadaman dan permasalah usus.

* BONUS 3 makanan sunnah (MADU, HABBATUS SAUDA DAN KURMA) untuk kecerdasan dan kesihatan tubuh badan. 

#superrichputerivanilla #ehps #ehpsdihati #dalaman #cantik #cantikdansihat #kulitcantik #cantikmenawan #flawless #gebugebas #shahalam #subangperdana #selangor #kuantan #pahang #johorbharu #jdt #kulit #kulitglowing

IG : gebu_menawan_peloles
0102410101












Friday, February 3, 2017

Tart nenas bentuk buah buahan

Rasai pengalaman mengutip hasil buah buahan tempatan hanya dari dalam balang!

Yer ke ni? ye la tak yah nak kait kait kat pokok. seluk je tangan guna jari jemari yang halus mulus tu dalam balang dah dapat hasil. Terbaru dari kami TART NENAS BUAH  BUAHAN . Di hasilkan menggunakan bahan premium sebagai bahan utama sesuai untuk di jadikan kudap kudapan harian, door gift dan hantaran.

berminat untuk membuat tempahan, silakan ler whatsapp kami di talian 0102410101 (Zila)
#hantaran #weddinggift #doorgift #lawakkeder #kendurikawin #bazarpaknil #shahalamresident #kampungmelayusubang #uiam #uitm #tunang




 31/1/2017 - a good start of our new born baby. dapat tempaan untuk hantaran anak sedara di Sri Iskandar. Untuk hantaran, kami akan varnish buah buahan tu supaya nampak lebih kemas dan shining gitew, set hantaran ni berharga rm 48/25 pcs. Kalau varnish kerja lagi renyah dan rumit

3/2/2017 - tempahan dari mak buyong. yang ni tak varnish. harga rm 30/24 pcs.






satu bekas ada 24 biji dengan harga rm 30. kalau set hantaran harga lain.





Tuesday, December 27, 2016

Home made ice cream - dengan mengggunakan 3 bahan sahaja

Ok sayam sayam semua. harini saya nak share cara buat ais krim home made dengan menggunakan 3 bahan sahaja!. 

anak saya suka makan eskrem, jadi ayah pun gugel la resepi cemana nak buat. terjumpa yang ni. ni paling simple but tasty. 

2 cawan whipping cream
1/2 tin susu pekat manis
1 cawan chocolate milk jenama magnolia

 Whipping cream tu jer yang ada dalam rumah ni so saya  try la yang ni. sedap la pulak. nenanti nak try VIVO la plak

 Mula mula mixed whipping cream sampai kental. 

lepas tu masukkan chocolate dan susu. putar lagi


 Bila dah siap, bubuh dalam bekas. Jangan lupa tutup dengan cling film. Biarkan semalaman dalam peti sejuk beku


Tadaaaa...dah siap. sedap sangat