Sunday, May 20, 2018

Tempahan Hari Guru 2018

Seperti tahun tahun sebelum ni, kami memang sediakan pakej hari guru berbentuk makanan sahaja. Sebab cikgu cikgu boleh makan.

 Pakej Hari Guru Emping Viral - di sertakan juga beg yang kiut ni. Harga berbeza mengikut perisa emping.Pakej yang ni RM 15.00

 Ribbon ni ribbon SSF ye, sebab tu harga dia mahal sket


 Pakej tart nenas kiut 3 biji dalam kotak RM 4.50. Tart nenas ni adalah premium sebab kami gunakan pure butter jenama Anchor.


Giant Black Choco (Premium Cookies) - RM 3/pc
Kad memang kami suka buat sendiri sebab ada sentimental value

#doorgift #tartnenaskiut #tartnenasosem #empingviral #hadiahhariguru

Thursday, May 3, 2018

Ramadhan Gift dan Hamper Raya 2018

Tahun ni kami masih menyediakan pakej pakej Ramadhan Gift Kurma dan juga hamper kueh raya untuk semua,


sebarang pertanyaan atau tempahan boleh menghubungi Zila atau whatsapp kan ke www.wasap.my/60102410101

#ramadhangift2018 #gift #ramadhankurma #hamperraya #bazarpaknil #kuehraya #hamper #giftforramadhan #giftoccasion #







Jenis Jenis Kurma yang di tawarkan adalah Kurma Safawi, Mariami, Medjoul. Harga adalah berbeza mengikut jenis kurma






















Budget hamper - RM 95.00



Monday, April 23, 2018

Emping Viral - Kudap Kudapan sihat sepanjang Zaman

Our new born baby #empingviral yang di datangkan di dalam 4 perisa (Extra Hot and Spicy, Sweet & Spicy, Oreo Crunchy dan Garlic). Emping viral ni di bakar di dalam oven tau. Sejak ia mula di perkenalkan pada penghujung bulan March yang lalu, perisa sweet and spicy telah menduduki cara pertama kesukaan ramai.

Agen di kawasan sekitar Subang Perdana, Subang Bistari, Kota Damansara, Sungai Buloh, Denai Alam, Shah Alam di alu alukan.

Oh ya satu lagi jajan ni boleh pos tau. Alhamdulillah setakat hari ini tiada yang rosak.

Berminat nak cuba boleh whatsapp kan ke www.wasap.my/60102410101/empingviral
#empingviral #cornflakes #kudap #kudapkudapan #makanansihat #kudapansihat 


  Harga : RM 11/180 gm

 Harga : RM 9/140gm

 Harga: RM 9/140gm

 Harga: RM 12/200gm




Sebahagian dari tempahan kami,

Sunday, May 7, 2017

tempahan tahun 2017 yang sempat di upload

5/5/2017. tempahan fruit tart 1,025 pcs dari Kapten Razlan, Kapten ni is one of my loyal customer. Selalu repeat order. Kalau ada produk baru dia mesti cuba. Terima kasih banyak banyak selalu support bisnes kami.




Friday, April 28, 2017

Ramadhan Gift dan Hamper Raya 2017


Assalamualaikum semua. Ramadhan dah tak lama lagi kan. Mesti ramai yang pakat pakat nak cari ramadhan gift dan hamper untuk nak bagi client dan staff staff kan, Ok tahun ni kami menawarkan lebih banyak lagi pilihan untuk customer customer tersayang. Macam macam ada. Ada kurma, cookies, sambal ikan bilis, serunding, acar buah, kerepek dan macam macam lagi. Mesti suka nau nau yang terima gift dan hamper tu khensss. gambar akan di upload dari masa ke semasa. Kalau ada bajet sendiri pun ok. Kami boleh sediakan. Tapi budget tu biar la realistik yer sebab tahun 2017 ni semua barang naik. Tak tau bila turunnya. Boleh juga follow our IG @ridzone_cookies

ok bagi yang berminat untuk mendapatkan ramadhan gift dan hamper dari kami boleh ler whatsapp saya 010-2410101. 

#hamper #hamperraya #ramadhangift #ramadhangift2017 #hamperraya2017 #malaysia #bazaarpaknil #basket #gift #HariRayaHamper #AidilfitriHamper #OccasionHamper #FestiveHamper #RamadhanGifts #hampermurah #madebyorder #cenderahati #hampers #raya#corporatehamper #doorgiftmalaysia #celebration #bazaarpaknil #aurainsta #instafamous #igmashup #igonline #igonlineshopping #serunding #serundingdaging #kurma #serundingayam #acarbuah #acarbuahsedap #premiumcookies #cookiessedap #chocchipcookies #pariscookies #semperit #kerepek #sambalikanbilis








 Saiz bekas 4.5 inch panjang  x 2 inch lebar dan 1 inch tinggi. Boleh muat dalam 10bj kurma. RM 15 (Kurma Mariami Gred A)

  Homemade Acar Buah -150gm


500gm/RM 20























































 1/6/2017 - 34 set hamper dan 450 balang cookies tempahan daripada  Unit Dewan MMKN Melaka



RM 820.00

RM 75.00. Tempahan dari Cik Mas

7/6/2017 - 20 hamper tempahan dari Unit Dewan MMKN Melaka