Friday, April 28, 2017

Ramadhan Gift dan Hamper Raya 2017


Assalamualaikum semua. Ramadhan dah tak lama lagi kan. Mesti ramai yang pakat pakat nak cari ramadhan gift dan hamper untuk nak bagi client dan staff staff kan, Ok tahun ni kami menawarkan lebih banyak lagi pilihan untuk customer customer tersayang. Macam macam ada. Ada kurma, cookies, sambal ikan bilis, serunding, acar buah, kerepek dan macam macam lagi. Mesti suka nau nau yang terima gift dan hamper tu khensss. gambar akan di upload dari masa ke semasa. Kalau ada bajet sendiri pun ok. Kami boleh sediakan. Tapi budget tu biar la realistik yer sebab tahun 2017 ni semua barang naik. Tak tau bila turunnya. Boleh juga follow our IG @ridzone_cookies

ok bagi yang berminat untuk mendapatkan ramadhan gift dan hamper dari kami boleh ler whatsapp saya 010-2410101. 

#hamper #hamperraya #ramadhangift #ramadhangift2017 #hamperraya2017 #malaysia #bazaarpaknil #basket #gift #HariRayaHamper #AidilfitriHamper #OccasionHamper #FestiveHamper #RamadhanGifts #hampermurah #madebyorder #cenderahati #hampers #raya#corporatehamper #doorgiftmalaysia #celebration #bazaarpaknil #aurainsta #instafamous #igmashup #igonline #igonlineshopping #serunding #serundingdaging #kurma #serundingayam #acarbuah #acarbuahsedap #premiumcookies #cookiessedap #chocchipcookies #pariscookies #semperit #kerepek #sambalikanbilis








 Saiz bekas 4.5 inch panjang  x 2 inch lebar dan 1 inch tinggi. Boleh muat dalam 10bj kurma. RM 15 (Kurma Mariami Gred A)

  Homemade Acar Buah -150gm


500gm/RM 20























































 1/6/2017 - 34 set hamper dan 450 balang cookies tempahan daripada  Unit Dewan MMKN Melaka



RM 820.00

RM 75.00. Tempahan dari Cik Mas

7/6/2017 - 20 hamper tempahan dari Unit Dewan MMKN Melaka










No comments:

Post a Comment