Friday, February 3, 2017

Tart nenas bentuk buah buahan

Rasai pengalaman mengutip hasil buah buahan tempatan hanya dari dalam balang!

Yer ke ni? ye la tak yah nak kait kait kat pokok. seluk je tangan guna jari jemari yang halus mulus tu dalam balang dah dapat hasil. Terbaru dari kami TART NENAS BUAH  BUAHAN . Di hasilkan menggunakan bahan premium sebagai bahan utama sesuai untuk di jadikan kudap kudapan harian, door gift dan hantaran.

berminat untuk membuat tempahan, silakan ler whatsapp kami di talian 0102410101 (Zila)
#hantaran #weddinggift #doorgift #lawakkeder #kendurikawin #bazarpaknil #shahalamresident #kampungmelayusubang #uiam #uitm #tunang #doorgift #doorgiftunik #kendurikawin #giftkawin #gifttunang #hantarancantik #hantaranunik #malaysia #selangor #johor #jdt #pahang #kuantan #foodorgasm #cravingforfood 




 31/1/2017 - a good start of our new born baby. dapat tempaan untuk hantaran anak sedara di Sri Iskandar. Untuk hantaran, kami akan varnish buah buahan tu supaya nampak lebih kemas dan shining gitew, set hantaran ni berharga rm 48/25 pcs. Kalau varnish kerja lagi renyah dan rumit

3/2/2017 - tempahan dari mak buyong. yang ni tak varnish. harga rm 30/24 pcs.






satu bekas ada 24 biji dengan harga rm 30. kalau set hantaran harga lain.







Alhamdulillah dengan izin Nya tempahan sambal hitam dan tart nenas 3/4/2017.


testimoni dari customer Singapura. customer ni datang KL beli barang barang kenduri dan terkena la tempiasnya tart nenas kami ni. Alhamdulillah customer suka.




5/4/2017 - 8 bekas tart nenas bentuk buah buahan dan 1 kotak set hantaran tempahan dari kak Normah Wangsa Maju. 

No comments:

Post a Comment