Sunday, December 26, 2010

Ridz-One Trifle


12/1/2014 - 50 pcs mini trifle tempahan dari Nurul Jln Kelang Lama sempena Majlis Doa Selamat


mini trifle in muffin cup with dome casing - for candy buffet table. Price :- RM 2.50


 21st May 2013 - Kak Jee PPUM

22nd May 2013 - Repeat order dari K Jee PPUM.


RM 45.00



RM 45.00













RM 45.00



yang ni di topping dengan jelly dan fresh fruit. rm 35. Tempahan minima dua bekas




New packaging for year 2012 - value for money. Lepas habis trifle bekas boleh guna.Trifle di topping dengan whip cream dan fresh fruit. rm 45. Minima tempahan 2 bekas. kalau guna jelly dan fruitale rm 30.




10-12-2011 - 200 boxes of tropical fruitale, order dari Pak Lanz Aziz Dengkil. mekasih yer sebab selalu sgt order dari kami.



Juga order dari Pak Lanz Aziz end of November 2011 untuk majlis kenduri rakannye di Kg Melayu Subang. RM 25.00. Minimum order 2 boxes



Tempahan dari Cik Ita - Jiran sebelah rumah. hehe


Oct - 100 boxes, juga tempahan dari Pak Lanz Aziz Dengkil.




ready to be delivered. Roslan, Dengkil. 15/10/2011. ni la rupa kalau kita deliver ke customer. memang akan buh dalam polystrene. RM 1.60 minimum order 30 pcs


M size - rm 35 (fresh fruit). fruitale biasa rm 30







Special Edition - Opening Ceremony for Avior Paragon Sdn Bhd (Subang Perdana) 60 cuppies - rm 3.00 each sebab guna fresh fruit. kalau guna fruitale biasa harga adalah rm 2.50


Jenny - Kota Damansara (22hb July 2011)- rm 30


Adik E - Cheras (22hb July 2011)- harga rm 30





With dome covers - RM 1.80. each..ni sesuai la untuk majlis harijadi..




With round container, organza and ribbon - RM 5.50 each. yang ni kalau untuk VIP..




VIP gift - with round container and ribbon (RM 4.00 each)


VIP door gift - boleh ler pilih kaler apa nak...ikut suka customer...i follow! hahaha



Trifle price - RM 1.70 each.tp selalunyer kita akan deliver by package...kalau x mana plak nak letak trifle tu kan...lgpun trifle ni sedap makan semasa sejuk. Tempahan minima 30 bks...tempahan 100 dan ke atas rm 1.60


Orders from customer




Our first attempt delivering hampers for our first job. Thanks to Tengku Masuri, for giving us an opportunity delivering 10 hampers for her MAA clients. So nenanti ada job lagi bagi la kat kami ye...hehe. rm 95 for each basket. 20 cups trifle in one basket





Oppsss ini bukan nak show off yer..ni la salah seorang client Tengku Masuri yang order 10 bakul hamper trifle tuh..dan ni jugak la yang sempat kami amik gambar...yang lain x der rumah...yang ada bibik and anak2 dorang ajer....ni pun kami deliver dah dekat maghrib...sebab x dan....satu hari nak cover 10 hamper.....hehe tp seronok...Thanks to Wardina...sporting sgt...siap tunjuk bakul lagi..hehe




yang ni pulak tempahan manisan dari kak su sempena akad nikah adiknye di kelang , may 2011

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Price: Trifle only (RM 1.5o each)
    With package (polystrene and ice [provided) RM 1.60

    ReplyDelete