Wednesday, August 24, 2016

Just Detox Umi Aida

Jus Detox Umi Aida 

Sebenarnya ramai yang tak tau..kenapa badan kita perlu detox???? Ha meh nak citer sket...ibarat paip yang dah lama guna...mesti banyak kotoran yang melekat..sesilap tersumbat..macam tu juga la kolon dan badan kita...byk toksin melekat hasil pemakanan kita sendiri....so kena kasi clear supaya apa pun supplement yang kita amik akan dapat di serap oleh badan...itu la puncanyer kenapa ada yang amik supplement kurus tak kurus2...amik supplement putih tak juga putih2..amik supplement kulit...rhope itu juge...sebab puncanya kita tak rawat....

Jom kita amalkan Jus Detox Umi Aida JDUA..ramai yang repeat order sebab lepas amalkan, dah mula nampak hasil penurunan berat badan...JDUA ini adalah makanan sunnah yang di adun dengan buah-buahan dan berfungsi sebagai detox dan rawat..badan akan  menjadi lebih ringan, langsing, bertenaga dan sihat

Antara bahan yang terdapat di dalam JDUA adalah seperti: -

Madu, Delima, Habbatus Sauda yang di adun sekali dengan Acai Berry, Apple Stemcell dan strawberry dan ianya bebas kimia. jadi sesuai untuk semua baik lelaki maupun wanita...ibu2 yang sedang menyusu dan datang bulan pun boleh amik jus ni...rasa dia memang sedap...

Ianya dalam kategori 'Pengkelasan Makanan" oleh KKM dan bukannya ubat ubatan
Jadi jangan ragu untuk mengamalkan JDUA setiap hari. Pastinya dapat membantu menghilangkan lenguh lenguh badan di samping melansingkan badan. Tubuh badan akan menjadi lebih :-

 - Bertenaga
- Kulit semakin cantik dan licin
- Hilang kg..kgssss okayy
-Tiada lagi kulit kusam
- Tiada lagi perut buncit
- badan yang sihat dan cergas

Harga : RM 78.00 tidak termasuk kos penghantaran

Untuk tempahan, whatsapp 0102410101
Untuk tempahan, whatsapp 0102410101
Untuk tempahan, whatsapp 0102410101

#agensahjusdetox 
#detox #detoxsihat #detoxcantik #cantikdansihat #sihatdetox #jusdetoxumiaida #jusdetox #jussihat #jusuntukcantik #juskurus #cantik #jelita #flawless #badansihat #sihatdancantik #ususbersih #buangtoksin #toksinberbahaya #kurusdalam2minggu #cantik #kuruslangsing #sihat #kurusdenganselamat #jombelidengansaya #selangor #jdt #johor #detoxing #jusdetoxmurah #murahmurahmalaysia

 
Permintaan pelanggan semakin tinggi. 
Kami memerlukan pengedar/dropship segera. 
Surirumah/pelajar/unemployed/  di alu alukan. 
Ibu mummy tu sambil2 jaga anak jom buat extra money jommm :D

🌟Dropship🌟
● tak perlu byr apa2..FOC..!!
● tak perlu simpan stok
● komisen RM 10/item
● ada support group di FB & Whatsapp

🌟Agent ðŸŒŸ
● modal pakej A : 5 botol RM 300
● modal pakej B : 10 botol RM 550
● testimoni di berikan
● ada support group di FB & Whatsapp

Berminat sila whatsapp 0102410101 ðŸ˜˜










Hilang 5kg dan masalah sembelit selesai! 
Customer saya ni baru je ambil Jus Detox Umi Aida 15/2/2017. Dia ada masalah berat badan dan sembelit. Dia langsung tak ada diet atau senam. Dia cuma ikut aja segala tips yang di berikan alhamdulillah dengan IzinNya dia berjaya! Dan terus grab amik 6 botol sekaligus harini ni 7/3/2017. Siap stok untuk mak dan kakak dia lagi, terima kasih sis Masita.


















No comments:

Post a Comment