Friday, April 15, 2016

muslin bag@beg uncang

Terbaru dari kami...muslin bag@beg uncang..nak beg sahaja pun boleh. Saiz yang di dalam gambar adalah 17cm x 20cm. Harga rm 3.50. minimum order 100. Untuk yang siap pakej (siap isi dalam) harga adalah bergantung kepada isi beg, kuantiti, dan design..

Berminat boleh whatsapp saya di talian 0102410101 (Zila)

#muslinbag #beguncang #kawin #gift #weddinggift #giftmurah #bazarpaknil #subangperdana #shahalam #sungaibuloh #majalahpengantin #pengantin




Oleh kerana hari guru dah dekat...and saya pasti mesti parents dah pening nak carik apa...nah! muslin bag ni...sesuai sangat bg cikgu cikgi..mesti dorang suka kalau dapat nie






















terima kasih kepada semua yang telah membuat tempahan beg uncang sempena hari guru 2016


Tempahan uncang sempena ramadhan yang bakal menjelma..dari Puan Noorza..terima kasih byk2 puan...puan ni customer tetap saya...dia memang selalu support business saya





Untuk anakanda tercinta...asalnya dia nak buat sendiri utk cikgu..tp sebab saya nak cepat...saya katakan pada dia saya buatkan untuk dia...walaupun dia x berapa setuju...tu anak saya! hehe..dia suka hasilkan sesuatu dengan sendiri....



yang ni sambutan hari guru untuk sekolah kebangsaan...sebab saya x dan nak buat fancy cookies...



No comments:

Post a Comment