Wednesday, June 19, 2013

pamphlet

Tadaaaaa....ini la pamphlet kami yang akan di edarkan ke mana2...hehe....doakan kejayaan saya yer....walaupun bisnes ni cuma home based business tp business ni adalah registered business...buat pelan2...lambat naik lambat jatuh...cepat naik cepat jatuh...biar lambat asal selamat....heheh




ini la hasil yang dah siap..syukran al jaziran...akhirnya tercapai jugak nak buat flyers....so dah boleh distribute...juga mintak tlg kawan2 bg kat kengkawan memasing...bila tgk flyers ni....tgk nama atas tuh....subhanallah....ini ajer yang mampu mama buat utk adik sehingga ke hari ini dik...mama akan terus berjuang demi mu nak....doakan kejayaan mama di sini.....al fatihah buat anakanda tersayang Allahyarham Muhammad Faiz Ridzuan bin Nazrul Shatral

No comments:

Post a Comment